با صدور پیامی

دکتر طهرانچی فرارسیدن سال ۱۴۰۱ را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، فرارسیدن سال نو را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.
۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۴ کد : ۵۴ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۱۱۲
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، فرارسیدن سال ۱۴۰۱ را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت. متن پیام دکتر طهرانچی به شرح زیر است: بسمه تعالی یا مقلّب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الى احسن الحال فرارسیدن سال ۱۴۰۱ خورشیدی، عید نوروز و بهار پرطراوت که نشانه ای از آیات الهی و نعمت لایزال پروردگار است را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و شادباش می‌گویم. بهار، جشن و فصل شکفتن طبیعت است که با دمیده شدن روح حیات در کالبد طبیعت، جریان تازه ای در جهان هستی ایجاد می‏ ‏شود؛ گویی فصل جدیدی برای موجودات و انسان در زندگی شکل گرفته که می تواند منشاء تغییر و تحول باشد. امیدوارم سال جدید که با ماه پرفضیلت شعبان مصادف شده، سبب خیر و برکت برای همگان و گشایش در کارها باشد.
دکتر طهرانچی فرارسیدن سال ۱۴۰۱ را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، فرارسیدن سال 1401 را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

متن پیام دکتر طهرانچی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

یا مقلّب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الى احسن الحال

فرارسیدن سال 1401 خورشیدی، عید نوروز و بهار پرطراوت که نشانه ای از آیات الهی و نعمت لایزال پروردگار است را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و شادباش می‌گویم.

بهار، جشن و فصل شکفتن طبیعت است که با دمیده شدن روح حیات در کالبد طبیعت، جریان تازه ای در جهان هستی ایجاد می‏ ‏شود؛ گویی فصل جدیدی برای موجودات و انسان در زندگی شکل گرفته که می تواند منشاء تغییر و تحول باشد. امیدوارم سال جدید که با ماه پرفضیلت شعبان مصادف شده، سبب خیر و برکت برای همگان و گشایش در کارها باشد.  

در سالی که گذشت، تلاشهای مجدانه کادر درمان برای مقابله با ویروس کرونا و انجام واکسیناسیون موجب شد تا این بیماری در سطح مقبولی کنترل شود. جا دارد از زحمات خستگی ناپذیر و فداکاری جامعه پزشکی کشور خصوصا دانشگاه آزاد اسلامی، در مسیر خدمت به مردم تشکر و قدردانی کنم و یاد و خاطره همه شهدای مدافع سلامت را گرامی می دارم و به روحشان درود می فرستم. 

طی سال سپری شده، موضوع آموزش عالی با وجود کاهش برخی محدودیتها عمدتا به صورت مجازی برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی نیز به پشتوانه تجارب اندوخته شده در این مدت، کوشید در ارتقای این روش آموزشی خدمات شایسته ای ارائه دهد، البته به لطف خداوند متعال در سال جدید، آموزش حضوری دانشجویان با رعایت تمامی دستورالعمل های ستاد کرونا و برداشته شدن محدودیت ها از سرگرفته می‏ شود که می‌توانیم شاهد پویایی بیشتر فضای دانشگاهی باشیم و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی نیز مشتاقانه به استقبال پذیرش حضوری دانشجویان خواهد رفت.  

مایه مباهات است که دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد تاسیس خود، به بلوغ سخت افزاری و نرم افزاری رسیده و خدمت به مردم را سرلوحه اقدامات و برنامه هایش قرار داه است. رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارت‌آپ و هزار شرکت فناور و خلاق»، معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه با هدف تامین نیازهای کشور، مساله محوری و اشتغالزایی بومی تهیه شده و امید داریم که این رویداد در سال پیش رو به بهترین شکل ممکن عملیاتی شود.

سال 1400 با وجود همه فراز و نشیب هایش، نقطه عطفی برای دانشگاه آزاد اسلامی بود و برنامه های مهمی در این مجموعه تدوین و به مرحله اجرا درآمد. مجموعه دانشگاه با همتی مضاعف آن هم در شرایط کرونایی، توانست با برنامه ریزی موثر، زمینه حضور بیش از پیش داوطلبان ورود به این دانشگاه را فراهم کند که اقدام موثر و مبارکی بود؛ بدین وسیله از همه دست اندرکاران و همکاران در جذب گسترده دانشجو تشکر و قدردانی می کنم.  

دانشگاه آزاد اسلامی مفتخر است که برای نخستین بار توانست با رونمایی از سند تحول و تعالی، راهبردهای کلان خود را شناسایی کند. به واقع سه رکن مهم دانشگاه، پرورشگر قوه عاقله و گسترش دهنده فضای انقلابی، دانشگاه سرآمد و پاسخگو و دانشگاه کارآمد و پایدار است. این سه رکن در تحول مستمر که در بیانات مقام معظم رهبری نیز مورد تأکید قرار گرفته، تأثیر دارد. از این رو، در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی که در قالب برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی و به منظور تحقق سند دانشگاه اسلامی و سایر اسناد بالادستی در حوزه علم و فناوری تهیه و تدوین شد، این ارکان مدنظر است.

یکی از محورهای برنامه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بسترسازی برای اشتغال دانش بنیان است. همچنین اقدام موثر دیگر در دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه فعالیتهای دانش بنیان، افتتاح سراهای نوآوری متناسب با شرایط زیست بوم منطقه‏ ای، حمایت از شرکتهای دانش بنیان از طریق صندوق سرمایه گذاری دانشگاه و هدفمند کردن فعالیتهای تجاری سازی محصولات دانشگاه بود که با تلاشهای خستگی ناپذیر، این برنامه با جدیت در حال انجام است. توسعه دانشکده‌های مهارت افزایی و تخصصی شدن آموزش و توجه بیشتر به اجرای طرح آمایش سرزمینی یکی دیگر از اقداماتی است که در دانشگاه هدفگذاری شده است.

یکی از برنامه های مهم در سال جاری، پیگیری تحقق برنامه‏ های این سند است. «کیفیت‌بخشی، رشد علمی و کارآمدسازی نظام آموزشی و تلاش در جهت نزدیکی به مهارت‌های مورد نیاز بازار کار و انطباق حداکثری رشته‌های تحصیلی و محتواهای آموزشی با نیازهای آمایشی»، «توانمندسازی علمی واحدهای دانشگاهی»، «تقویت قابلیت پاسخگویی به نیازهای آمایشی و کنشگری فعال شبکه واحدهای دانشگاهی در توسعه محلی و پیشرفت اقتصادی»، «توسعه فعالیت‌ها در زمینه فناوری، نوآوری و کارآفرینی با نقش آفرینی فعال در زیست بوم‌های محلی» و افزایش درآمدزایی از پژوهش و نوآوری از جمله برنامه هایی است که از واحدهای دانشگاهی مطالبه می شود و مطمئنا با کوشش مسئولان واحدها این مهم به نتیجه خواهد رسید.

دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم خود و براساس سند تحول و تعالی، حل معضلات اجتماعی را در دستور کار قرار داده است. بنا داریم به عنوان یک دانشگاه گام دومی، با نگاه حل مسئله‌ای و با تأسی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، در مسیر توسعه پایدار کشور حرکت کنیم. به بیان دیگر، نمای دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، نمای فناورانه است. بر همین اساس، دانشگاه مبتنی بر آمایش‌های اجتماعی هر یک از استان‌ها، اسناد «اجتماعی فرهنگی» و «اجتماعی اقتصادی» را تهیه کرده و در هر استان، هسته‌های فکری آسیب‌های اجتماعی و کانون‌های دانشگاه و جامعه را تشکیل داده و از طریق دانشکده‌های موضوعی سلامت و رشد اجتماع، به حل این مسائل کمک خواهیم کرد.

بسیار خرسندم که فرصتی حاصل شد، سال گذشته را سال مطالعات راهبردی مهدویت قرار دهیم و ظرفیت طرح پایش را برای مطالعات راهبردی و تحقیق و پژوهش در این حوزه بکار بگیریم. یکی از برنامه‌هایی که در این حوزه اجرا شد، نخستین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت بود و برگزاری این جشنواره، یک اتفاق نادر در حوزه آموزش عالی کشور است، چرا که تاکنون دانشگاه‌ها به موضوعات دینی و مبنایی کشور ورود نکرده بودند و دانشگاه آزاد اسلامی در کنار توجه به بحث تقریب مذاهب اسلامی، جشنواره امامت و مهدویت را با نگاه مبتنی بر مودت فی القربی به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی خود مدنظر قرار داده است. تأکید ما بر این است که هویت اسلامی باید به عنوان یک زیرساخت فکری، مورد توجه جدی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرد.

دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق شعار سال جدید که از سوی رهبر معظم انقلاب «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری شده، از همه ظرفیتها و توانمندی های خود  بهره می گیرد تا برنامه ها و اهداف بر این اساس تنظیم و اجرا گردد. 

اینجانب ضمن تبریک مجدد به مناسبت فرارسیدن عید نوروز و سال 1401، از خداوند منان برای همگان آرزوی سالی پربرکت، همراه با عزت، سلامتی، عاقبت به خیری، موفقیت و آرامش قلبی مسئلت دارم و امیدوارم در سال پیش رو خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش در مسیر اعتلای ایران اسلامی گام بردارد.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

انتهای پیام/


نظر شما :